Oldal kiválasztása

Célorientált email marketing szolgáltatás

Lead generálás, vásárlásösztönzés, közösségépítés, vagy tartalompromóció.

Az email marketing ezekre mind használható. Nekünk pedig a célunk, hogy ügyfeleink üzleti céljainak legmegfelelőbb email kampányokat tervezzük meg és építsük fel!

Miért éri meg még napjainkban is az email marketing?

Az email marketing nem a legújabb technológia. Habár már sokan megjövendölték a halálát, de köszöni jól van. A kampányaink eredményei mindenképpen ezt mutatja!

Néhány ok, hogy miért éri meg az email marketing használata

  • 9 milliárd ember használ valamilyen email applikációt
  • 91%-a a felhasználóknak napi szinte nézi meg az emailjeit
  • 86%-a a vásárlóknak szivesen kap promóciós ajánlatokat a cégektől, akikhez kötődik
  • 33%-a a vásárlóknak már vásárolt terméket vagy szolgáltatást emailből
  • 1 Ft költés átlagosan 30 Ft bevételt hoz

Email marketing szolgáltatások

Email marketing rendszerekhez kötődő szolgáltatások

Hiszünk abban, hogy nincs tökéletes email marketing rendszer. A saját céljainkhoz és igényeinkhez kell megfelelő megoldást választanunk.

  • Email marketing szoftver kiválasztása és implementálása
  • Email marketing fiók felépítése
  • Email marketing szoftverek közötti költöztetés

Stratégia

Mint a marketing más területén, így itt sem érdemes megfelelő stratégia nélkül működni. Az üzleti céljaidhoz és a közönségedhez kötődően elvégezzük a szükséges kutatásokat és tervezéseket. A konkrét email marketing stratégia mellett éves, fél- vagy negyedéves aktivitási tervet és ütemezést is készítünk.

Csali és ajánlat

Legyen szó hírlevél feliratkozók vagy leadek gyűjtéséről, nagyon fontos, hogy a megfelelő eszközt használjuk erre. Legyen szó csalianyagról vagy ajánlatról, mi elkészítjük úgy, hogy az vonzó legyen a célcsoport számára

Landing oldal és CTA

Hiába miénk a legjobb ajánlat, ha a felhasználónak megnehezítjük a konverzió elvégzését. Legyen szó landing oldal szövegezésről, tervezésről vagy fejlesztésről, mi elvégezzük.

Hírlevelek és email kampányok készítése

Legyen szó szövegírásról, felépítésről vagy kiküldésről, a megfelelő lépések elvégzése kritikus és sokszor komoly összegekben mérhető különbséget jelent. Ügyfeleink igényei és céljai alapján az email megtervezésétől vagy a szövegezésen át egészen a kiküldésig, a teljes folyamatot végigvisszük.

Email marketing automatizálás

Az email marketing automatizálás az email szoftverek fontos részeivé váltak. Sőt gyakran komoly szerepük van, hogy melyiket érdemes választani. A megfelelő email marketing automatizmus felépítése számos dolgot megkövetel: stratégia szintű szemlélet, rendszer szintű gondolkodás, teljesítményfókuszú építkezés és célcsoport fókuszú szövegírás. Az automatizálást nem csak megtervezzük, de ha szükséges ki is alakítjuk és a különböző rendszerekbe való integrálást is segítjük.

Email lista menedzsment

A megfelelő kampányeredmények érdekében kritikus az email listák menedzselése. Legyen szó a kiemelkedően elkötelezett felhasználókról, vagy akár a lassan inaktívvá válókról. Folyamatosan figyeljük a listákat, az azokban lévő felhasználókat és viselkedésüket. Így maximalizálva az email marketing aktivitások megtérülését.