Oldal kiválasztása

Fizetett hirdetések (PPC menedzsment)

Mi a PPC?

Egy betűszó, ami a pay per click, azaz a kattintásonkénti fizetés fogalmát rejti magába. A koncepciója, hogy csak azért fizessünk, ha valaki interakciót végez velünk kapcsolatban (rákattint a hirdetésünkre és eljön a honlapunkra, megosztja a hirdetett facebook bejegyzésünket). Habár sokaknak a mai napig a PPC egyet jelent a Google AdWords hirdetési rendszerével, de valójában a fogalom ennél sokkal szélesebb. Hiszen vannak Facebook és LinkedIn hirdetések, de a YouTube videók is ide sorolhatók.

Miért fontos a PPC?

A PPC segít abban, hogy a számunkra releváns és az üzleti céljainknak fontos felhasználókat érjük el különböző platformokon. Míg a Google keresési hirdetései esetén azokat célozzuk, akik egy számunkra fontos és releváns témakörben keresnek, addig a Facebook és a Google vizuális hirdetések esetében akár azokat is célozhatjuk, akik múltbéli viselkedésük alapján relevánsak, de akár arra is van lehetőség, hogy azok előtt jelenjünk meg, akik már jártak az oldalunkon. Ez csak néhány példa, de jól látható, hogy akár egy komplex kommunikációs kampányt is felépíthetünk csak a különböző PPC platformokat kihasználva

Mit nyújtunk?

PPC audit

A hirdetési rendszerekből könnyedén megtalálhatunk teljesítményadatokat, de érdemes rendszeresen a különböző területek mellett az egész képet megfelelően átlátni. Ebben segít a PPC audit szolgáltatásunk, ami keretében egy komplex elemzést és értékelést készítünk a cég egy adott vagy akár összes PPC rendszeréről.

PPC tanácsadás

A PPC hirdetési rendszerek komplexek, amik gyakran akár heti szinten is változhatnak (pl.: új funkciók, új célzási lehetőségek), ezért fontos, hogy azok, akik hirdetnek ezekben a hálózatokban mindig a legfrisebb információval rendelkezzenek. Ám ugyanilyen fontos, hogy a kampányokat és azok teljesítményét objektív módon értékeljük.

PPC kampány felépítés

Gyakran találkozni azzal, hogy egy adott cégen belül megvan a megfelelő tudással és tapasztalattal rendelkező PPC-s kolléga, ám a leghatékonyabb fiók felépítése és tesztelése nagyon sok időt elvinne. Mi abban tudunk segíteni, hogy már számtalan fiókot építettünk fel és vittünk sikerre igen különböző szektorokban.

PPC menedzsment

Gyakran felmerülő kérdés, hogy a PPC menedzsmentet érdemes-e kiszervezni, vagy inkább házon belül kell-e tartani. A kérdés nehéz, amire vélhetően nem tudnánk hiteles választ adni. Amennyiben mi végezhetjük a PPC menedzsmentet, akkor egy olyan csapat fog dolgozni a kampányokon, akik stratégiában gondolkodnak, sok éves és különböző szektorokban szerzett tapasztalattal rendelkeznek.

Miért érdemes a Kontext Group csapatát választani?

Csapatunk tagjai évek óta szakértőként segítik mind a KKV, mind a nagyvállalati cégeket. Munkánk során nem kampányokban, hanem megoldásokban és stratégiákban gondolkodunk.
Kiemelt Google partnerként ügyfeleinknél nem csak mi, hanem a Google szakértői is rálátással vannak a fiókokra, illetve az elsők között próbálhatjuk ki a legújabb funkciókat és fejlesztéseket, ami partnereink számára komoly versenyelőnyt jelent. A partneri státuszunk pedig jól mutatja, hogy ügyfeleink számára a legmagasabb szinten nyújtjuk szakértői szolgáltatásinkat.

Azonnali ajánlatkérés

Ügyfeleink mondták


Kapcsolódó cikkeink